This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
ZONDER SAMENWERKING MET ACTIEVE BURGERS FAALT DE ENERGIETRANSITIE
Public Space Foundation ondersteunt Dialoog over versnelling energietransitie van Utrecht

Op 2 juni viert Utrecht 900 jaar stadsrechten. De blik moet daarbij ook naar de uitdagingen voor de komende 900 jaar, zoals de energietransitie. Daarom organiseert een Initiatiefgroep uit de samenleving op 21 juni een Dialoog over deze energietransitie en hoe deze te versnellen.

De doelstelling van deze Dialoog is te komen tot nadere gezamenlijke inzichten rond wat er werkelijk gebeurt en nog moet gebeuren in Utrecht, om vervolgens dus ook tot gezamenlijke acties te komen voor het versnellen en innoveren van de aanpak van de energietransitie. Public SPACE steunt dit initiatief en Steven de Waal, voorzitter van Public SPACE, is lid van de initiatiefgroep.

KENNISSTAD UTRECHT
Internationale conferentie HTAi komt naar Utrecht in 2022

De vooraanstaande Health Technology Assessment international (HTAi) Annual Meeting vindt in 2022 plaats in Utrecht. Dit is een internationale, hybride conferentie waar meer dan 1.000 onderzoekers, beleidsmakers, zorgverleners, instanties en patiënten/consumenten van over de hele wereld samenkomen. De komst naar Utrecht onderstreept dat de zakelijke markt in deze kennisstad heel voorzichtig weer aantrekt.
BENIEUWD HOE U UW BINNENKLIMAAT KAN VERBETEREN?
Een slechter binnenklimaat als resultaat van energiezuiniger bouwen

Onder invloed van energiezuinig bouwen en snellere doorlooptijden is de luchtkwaliteit op de werkvloer in magazijnen achteruitgegaan. Inzicht in de situatie en flexibele oplossingen zijn essentieel om het probleem van slechte binnenlucht aan te pakken, volgens Sjoerd Gersonius, Praktijk Adviseur Luchtfiltratie bij Euromate.
VOORDELEN VAN HET GEBRUIKEN VAN EEN SALARISCHECKER
Verdien je wel genoeg? Doe de salarischeck

Er is de laatste tijd veel discussie in Nederland over de hoogte van het salaris. Zo legde personeel van KLM in april en mei van dit jaar al meer dan één keer het werk neer omdat ze vinden dat ze te weinig verdienen en ontvangen basisschoolleraren gemiddeld 10% meer door een nieuw akkoord.

Dat zorgt ervoor dat meer Nederlanders kritisch zijn gaan kijken naar hun inkomen. Hoe zit dat eigenlijk met jou? Ontvang jij wel genoeg salaris van je werkgever? Doe een salaris check en je weet direct meer.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven