This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
RECYCLEN HEEFT OOK EEN SCHADUWZIJDE
Recyclen in je bedrijf: alleen maar goed nieuws?

Recyclen in je bedrijf is duurzaam en daarmee goed voor de wereld. Of kan het ook kwaad? Want dat je de boosdoener niet direct ziet, wil niet zeggen dat die er niet is…
 
MET EEN BATTERIJ LOOP JE GEEN RISICO BIJ STROOMUITVAL
Sla de wachtlijst voor een netverzwaring over

Congestie op het elektriciteitsnet is niet alleen een probleem voor netbeheerders en energieleveranciers, maar ook voor ondernemingen die afhankelijk zijn van een stabiele stroomvoorziening. Net als een file op de snelweg voor opstoppingen zorgt, kan congestie op het elektriciteitsnet leiden tot vertragingen en verstoringen in de bedrijfsvoering. Wil je upgraden? Dan kom je op een jarenlange wachtlijst. Stop met wachten en verdiep je in de batterijwereld.
 
 
HOE KUN JE EEN EENMANSZAAK OMZETTEN IN EEN B.V.?
Van eenmanszaak naar B.V. - voordelen, stappen en kosten

Als midden- en kleinbedrijf (MKB) ondernemer ben je waarschijnlijk goed bekend met de begrippen 'Eenmanszaak' en 'besloten vennootschap' (B.V.). Maar heb je ooit overwogen om de overgang te maken van een eenmanszaak naar een B.V.? In deze blog gaat kredietverstrekker Qeld dieper in op deze belangrijke beslissing.
 
OOK VOOR STARTENDE ONDERNEMERS
Hoe factoring ervoor zorgt dat jouw bedrijf groeit

Je wilt doorgroeien met je bedrijf, maar soms wordt groei geremd omdat een investering niet mogelijk is door de huidige cashflow. Doormiddel van factoring is geld voor een investering wel meteen aanwezig. Hierdoor kan je direct de investeringen maken die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien.
 
 
OPVALLEN, INFORMEREN EN AANZETTEN TOT ACTIE
Bereid je voor op Black Friday

Bereid je reclamecampagne grondig voor en bedenk hoe je jouw campagne onder de aandacht brengt bij jouw (potentiële) klanten. Ga jij voor offline marketing (zoals een flyer huis-aan-huis laten verspreiden), online promotie (zoals social media advertenties), of een combinatie van beide?
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven