This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Door samen te werken ontstaan mooie initiatieven:
De Bedrijvenlijst Nederland.

Op de Bedrijvenlijst Nederland kan je een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd.

Hoe is de Bedrijvenlijst ontstaan?
Door te luisteren naar de leden van het Ondernemers Netwerk Netcircuit. Leden willen direct, zonder afleiding en zonder in te loggen de bedrijven zoeken en bekijken. De Bedrijvenlijst is het resultaat van luisteren naar de klant.

Waarom een vermelding op de Bedrijvenlijst?
Als je gevonden wilt worden of een bedrijf zoekt op internet bij de bekende zoekmachines zijn de eerste meldingen advertenties voor bedrijven die je juist niet zoekt.

Waarom gaan zoeken op de Bedrijvenlijst?
Op de Bedrijvenlijst zie je geen reclame. Ook niet van degene die het meest heeft betaald, zoals bij de zoekmachines.

Je ziet direct wat je echt wil: een overzicht van de betreffende bedrijven.

Dynamisch zoeken. Je zoekt en vindt terwijl je typt.
Er wordt, in alle beschikbare velden gezocht terwijl je typt. bv. Typ een plaatsnaam in voor alle bedrijven in die plaats. Of een deel van de tekst, combineer bv. "Groningen Hotel" (Plaats of provincie en Branche) terwijl je typt worden de resultaten getoond.

Zelf heb ik de Bedrijvenlijst als webapp op m’n iPhone gezet zodat ik onderweg kan zoeken én ook een routebeschrijving kan maken. (Kan ook op de Smartphone)


Wil jij ook voor een bescheiden bedrag van € 25,00 een jaar lang op de bedrijvenlijst Nederland?

Met vriendelijke groet,

Jacques BaisPS. De bedrijvenlijst is een initiatief van Jacques Bais en Richard S.T. de Vries


U ontvangt deze mail omdat u klant bent bij Hét Ondernemersbelang, u in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of u zicht heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven