This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Geen ruimte op kantoor? Of volledig ontzorgd worden op locatie? Neem een kijkje naar vergaderlocaties in jouw regio. In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet.

Veel leesplezier,
Marc Faber
VEEL MOGELIJKHEDEN OM EEN ZAKELIJKE BIJEENKOMST TE ORGANISEREN
Let's learn and work at Ingenhousz Breda!

Een zakelijke bijeenkomst organiseren op een bijzondere locatie in hartje Breda? Dan ben je bij Ingenhousz aan het juiste adres! Ingenhousz is een nationaal monument, een zinvol erfgoed, zowel historisch als architectonisch.
WE KEREN STEEDS MEER TERUG NAAR KANTOOR
Vergaderruimte huren voor één dag in Eindhoven & Den Bosch

Ben je op zoek naar een vergaderruimte voor één dag, in bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven? Wil je comfortabel vergaderen met een grote groep of sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? In kantoorgebouwen van Merin door heel Nederland hebben wij prachtige, inspirerende vergaderruimtes beschikbaar, die te huur zijn per dag, dagdeel of per uur.
CHEF'S BEREIDEN GERECHTEN MET INGREDIËNTEN UIT EIGEN TUIN
Meetings & Events bij Chateau St. Gerlach

In Valkenburg, in het schitterende natuurgebied Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot een hotel met 114 hotelkamers, suites en huiselijke hotelappartementen en restaurant Les Salons. Het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

EEN LOCATIE DIE ANDERS IS DAN ANDERE
Onderbreek je dagelijkse kantoorritme, vergader op locatie!

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw brainstormsessie, workshop, teambuilding of meerdaags verblijf met je personeelsvereniging? Bij SterGroep groepsaccommodaties vind je voor elke denkbare groep de geschikte locatie!

WIJ BIEDEN JE ALLE RUST VOOR JOUW VERGADERING
Vergaderen met uitzicht op de Maas

Ben je op zoek naar een vergader locatie met een prachtig uitzicht? Hier vergader je in een huiselijke sfeer met een prachtig uitzicht op de Maas. De locatie is zeer geschikt voor een meerdaagse training, vergadering of heisessie. Na afloop van je vergadering is het mogelijk om op de boerderij heerlijk te ontspannen en te blijven overnachten.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745220 of m.faber@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven