This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
SAMENWERKEN MET EEN SOCIAL MEDIA MANAGER
"Ondernemers die niet op social media zitten, hebben een probleem... Je bestaat niet"

De (patat)generatie, geboren tussen 1970 en 1985, weet het vast nog wel… De eerste computer in huis. Je moest inbellen om het internet te gebruiken en je kon niet tegelijk bellen, frustrerend was dat.

Nu, in de 21e eeuw is internet heel normaal en een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven. De papieren versie van de ‘Goudengids’ is er niet meer. Google en Social Media hebben die rol overgenomen waar bedrijven gevonden worden.
 
LEUKE EN ORIGINELE IDEEËN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE
Een origineel bedrijfsuitje

Teambuilding is tegenwoordig een veel voorkomende kreet bij bedrijfsuitjes. Zo combineer je een origineel bedrijfsuitje en een gezellige dag samen met het verbeteren en of groeien van een goede samenwerking tussen collega’s. Een mooie locatie om dit in de zomerperiode te doen is een strandtent. Strandtenten zijn tegenwoordig niet meer alleen hippe plekken om lekker te loungen onder het genot van een cocktail, je kunt er ook terecht voor een bedrijfsuitje.
 
 
ONDERHOUDSVRIJE LEVENSDUUR VAN MINIMAAL 100 JAAR
Wereld primeur waterbouw voor Nederland

Eerste duurzame sluisdeur van ultrahogesterktebeton opent deur naar waterbouw en offshore

Het is Nederlandse ingenieurs en betonexperts voor het eerst gelukt een onderhoudsvrije sluisdeur te produceren van ultrahogesterktebeton (UHSB). Een wereldprimeur die door deze ontwikkeling waterkeringen en windmolens van beton mogelijk maakt.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven