This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Met een grote glimlach liep je de deur uit van de Kamer van Koophandel.
Vanaf dat moment: op eigen benen. Als ondernemer. Vrijheid en groeien. Groeien als persoon, maar ook zeker als bedrijf in omzet en klanten. Klanten weten je te vinden en zijn blij.

Uitdagingen heb je. Af en toe snak je naar lucht. Maar dan denk je al snel weer in oplossingen, je wilt weer vooruit. Iedere dag een stukje verder, groter of beter. Met een drive, liefde en passie.

Voor je het weet is er weer een klus afgerond. De factuur mag eruit. Dat vergeet je. Of er komt iets tussen, want als een klant roept dan gaat dat voor. De klant is immers koning.

Uiteindelijk komt dat moment daar. Te laat. Maar toch, eindelijk, die factuur is de deur uit. In de hoop dat opdrachtgevers ze snel betalen.
Zodat jij dat geld weer kan gebruiken om te investeren. Verder te groeien. Maar vaak moet je toch 30 tot 60 dagen te wachten. Betalingstermijnen. Wie dat ooit bedacht heeft..

Herkenbaar? Voor ons wel. We helpen iedere dag bedrijven met deze uitdaging. Ondernemers. Die écht hard werken, ploeteren, pezen en doorpakken. Vooruit willen. Waardering voelen voor hun werk, maar daar pas weken later ook de financiële voordelen van voelen. O2Factoring lost deze betaaltermijnen op.

We geven bedrijven lucht om te ondernemen. En nee, we werken niét met inschrijfkosten, jaarcontracten of andere gekkigheden. Wél met een glimlach. Want wij weten hoe het is om ondernemer te zijn. Lees hier meer over onze kosten, maar je mag ons ook altijd bellen als je snel wat wilt weten.

We snappen dat jij vooruit wilt. En ook dat daar geld voor nodig is. En snel. Daarom betalen we jouw facturen altijd direct uit. We laten jou als klant graag voelen hoe het is om weer eens koning te zijn.

Benieuwd hoe dat voelt? Kijk op onze website of bel ons tussen de bedrijven door. Je kunt ons bereiken op 010 – 30 73 146.  

O2Factoring. Vooruit met dat geld.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven