This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
EEN BASISINKOMEN, NU VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK
ProLinker introduceert netwerkbeloningsysteem voor freelancers
ProLinker.com lanceerde op 1 mei een nieuw concept voor recruitment van Freelancers binnen Nederland en België; werven via de inner circle van professionals. Hiermee kunnen freelancers passief inkomen verdienen aan het netwerk en opdrachtgevers krijgen toegang tot de beste professionals. Daarnaast is het ook mogelijk om veilig samen te werken door middel van Escrow.
 
GEEN CONFORMITEITSBEWIJS MEER VOOR LICHTE BEDRIJFSAUTO'S
Nieuwe versie kentekenbewijs vanaf half juni
Het kentekenbewijs gaat veranderen. Het nieuwe kentekenbewijs wordt vanaf half juni uitgegeven en het heeft een aantal belangrijke aanpassingen. De eerder uitgegeven kentekenbewijzen blijven gewoon geldig. 
 
WEG MET TRADITIONEEL WERKGEVERSCHAP
Inner Smile Company officieel gelanceerd
De Inner Smile Company, met als missie om organisaties te helpen het levensgeluk van hun werknemers te verhogen is vandaag gelanceerd. Met een zelfontwikkelde app, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, maakt de Inner Smile Company het voor werkgevers mogelijk om het geluksniveau van medewerkers te meten en op basis hiervan de gepaste ondersteuning te bieden.
 
 
KEUZE VOOR DE LANGE TERMIJN
Vier belangrijke aandachtspunten waar u op moet letten bij het kiezen van een nieuwe pinautomaat
Heeft u een onderneming waar u betalingen via een pinautomaat ontvangt? Dan kan het zijn dat uw pinautomaat op een bepaald moment toe is aan vervanging, omdat bijvoorbeeld de certificering verloopt of omdat hij stuk is. Een andere mogelijkheid is dat u wilt uitbreiden en meerdere toestellen nodig heeft.  Maar hoe kunt u het beste een nieuwe pinautomaat uitkiezen?
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven