This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Diverse ondernemers en instanties uit de regio Nijmegen - Rivierenland hebben een artikel gepubliceerd in het magazine van Hét Ondernemersbelang. In deze nieuwsbrief worden een paar artikelen uitgelicht.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier!
 
DE NIEUWE FORMULE SLAAT AAN
Hotel-restaurant Groot Warnsborn verduurzaamd in samenwerking met Zegers Bouw

Landgoed hotel-restaurant Groot Warnsborn is volop in beweging. Onlangs behaalde het de finale van de Dutch Hotel Award. Daarmee behoort het tot de top van het Nederlandse hotelwezen. Verder doet directeur-eigenaar Lammert de Vries een stapje terug en geeft de bedrijfsleiding over aan zijn kinderen Gjalt en Jante. Om gasten topkwaliteit te kunnen blijven bieden, werden onlangs acht hotelkamers gerenoveerd. Voor de bouwwerkzaamheden tekende Zegers Bouw.
 
GEMEENTE OF SAMENLEVING, WIE NEEMT INITIATIEF
Klimaat adaptief vergroenen noodzakelijk voor de leef- en werkomgeving

Met name in de stedelijke omgeving hebben weersinvloeden grote impact op de leefbaarheid en het werkklimaat. Lange, droge en hete periodes worden afgewisseld met hevige stortbuien, waar in korte tijd veel regen valt. Wat moeten we doen om de omgeving aan te passen aan weersinvloeden en hoe kan vergroening daaraan bijdragen? Hoe krijgen we bedrijven mee in deze uitdaging? Over deze vragen en onderwerpen boog een panel van acht deskundige personen aan de Ronde Tafel.
 
ER IS NIEMAND DIE NIKS KAN
Impact Award voor maatschappelijke of duurzame ondernemers met impact

Ondernemers uit Nijmegen opgelet! Nomineren voor de Impact Awards van gemeente Nijmegen is nu mogelijk. Daarmee maken ondernemers kans op een juryprijs of publieksprijs van €5000,-. De Award is voor ondernemers die met hun product of dienst een positieve impact maken op hun omgeving. Op nijmegen.nl/impactawards vind je alles wat je moet weten en kan je nomineren. De Impact Awards zijn de opvolger van de Innovatie Awards die vorig jaar werden uitgereikt. Wat heeft de Award de winnaars hiervan eigenlijk opgeleverd? Dat vertellen ze je zelf…
 
ZORG IS GEEN KUNSTJE, HET IS EEN VAK
Skillsgericht modulair leren sluit aan bij scholingsbehoeften Zorg en Welzijn

De projectgroep Skillz4care van ROC Nijmegen leidt in korte trajecten mensen op in de sector Zorg en Welzijn. Deelnemers halen een bewijs van deelname of een erkend mbo-certificaat dat toont welke specifieke skills zij beheersen. Het is één van de initiatieven die volwassenen de kans biedt om in de sector aan de slag te gaan of hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
 
ONS DOEL IS HET BEVORDEN VAN DUURZAME INZETBAARHEID VAN MENSEN
Duurzame inzetbaarheid vereist maatwerk

De Academie Volwassenenonderwijs van ROC Rivor positioneert zich in de regio Gelderland als de aangewezen opleidingspartner voor bedrijven. Vraagsturing en maatwerk staan voorop bij scholing, bijscholing, omscholing en werk- en praktijkervaring. Adrie Pol, directeur Academie Volwassenenonderwijs bij Rivor, vertelt over de mogelijkheden voor werkgevers en werknemers.
 
ZAKEN ANDERS VERDELEN
‘Eén vraag leidt tot meerdere oplossingen’

Vaak schuilt in het huidige bedrijfsproces al de oplossing – of zelfs meerdere oplossingen – voor een arbeidsvraag. Door middel van functiecreatie biedt WerkgeversServicepunt Rivierenland (WSP) een duurzame werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “We leren ondernemers anders kijken naar bedrijfsvoering”, vertelt adviseur werkgeversdiensten Wen Hofman.
 
VROUWEN IN DE TECHNIEK
Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen geeft touwtjes uit handen bij ‘baas van morgen’

Donderdag 1 juni was het zover. Honderden leerlingen namen tijdens JINC Baas van Morgen, plaats op de stoel van een CEO, directeur of politicus. Zo ook Amelie en Isabel. Zij namen voor één dag het stokje over van Babette van Loon, vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Techniek in Nijmegen.
 
''KLEINE ONDERNEMERS BESTAAN NIET''
Zakelijke SNS hypotheken en financieringen in trek bij ondernemers

Ondernemers ervaren dat het steeds moeilijker wordt om een financiering of hypotheek te krijgen. Vaak zijn de plannen er wel maar is de bank er niet. Armand Gerrits, Berend Tissen en Patrick Kuijs merken dat steeds meer ondernemers de weg naar hun SNS kantoren te Bemmel, Boxmeer en Groesbeek weten te vinden.
 
SAMEN MET JE COLLEGA'S NAAR BUITEN, DE TUIN IN!
Werkgeluk

Heb je tijdens een drukke dag de kans om kort naar buiten te gaan en iets doen in het groen? Zeker doen! Het is goed voor je mentale welzijn, je komt in beweging en als je geluk hebt kun je ook nog wat lekkers plukken. Steeds meer bedrijven zetten in op vitaliteit en welzijn van medewerkers door het aanbieden van een groene, gezonde overlegplek buiten.
 
GROTERE INVESTERING, MEER GEMAK
Apotheek de Glimlach bezorgt al elektrisch

Vanaf 2025 mogen ondernemers in Nijmegen alleen nog met duurzame transportmiddelen rijden in het centrum, Heijendaal en Hof van Holland. Tussen 2025 en 2030 is er voor sommige voertuigen nog een overgangsfase. Hamid Gongai van Apotheek de Glimlach startte bij de opening van zijn eigen apotheek in 2021 al met elektrische bezorging. “Hierdoor weet ik zeker dat de meeste ritten van- en naar onze apotheek uitstootvrij zijn.”
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven