This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou een aantal artikelen hebben uitgelicht.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
VERSTERKING MARKTPOSITIE IN NEDERLAND
Bobex neemt Nederlandse sectorgenoot ‘Verbouwkosten’ over

Bobex – één van de grootste vergelijkingssites voor offertes bij bouw- en renovatiebedrijven in de Benelux - neemt Verbouwkosten BV over. Met de acquisitie van dit Nederlandse bedrijf - één van de grootste klusnetwerken in de Benelux - versterkt Bobex zijn positie in Nederland en zijn leidende positie in de Benelux. Op Verbouwkosten.com kunnen consumenten terecht met al hun vragen over bouwen en renoveren. Bobex wil met deze derde overname in anderhalf jaar tijd nog meer inzetten op duurzame sectoren.
SYSTEEMOPLOSSINGEN VOOR RAMEN, DEUREN EN VLIESGEVELS
Schüco en SKK Kozijnwacht breiden After Sales Service uit in Nederland

Het Nederlandse servicebedrijf SKK Kozijnwacht, met hoofdkantoor in Assen, is onlangs een "onderdeel van Schüco". De ervaren aanbieder van onderhouds- en reparatiediensten van ramen en deuren timmert met zijn snelle en professionele diensten vooral in de woningbouw aan de weg. In de toekomst kunnen de verkoopstructuren van Schüco echter ook worden gebruikt om de dienstenportefeuille in de projectbouw in Nederland aan te bieden en groei te blijven genereren.
ZEKERHEID NAAR DE TOEKOMST TOE
Zakelijk glasvezel: de 3 argumenten om over te stappen

Heeft u die snelle glasvezelverbinding echt nodig? Op dit moment misschien niet, maar hoe snel neemt het datagebruik van uw onderneming toe? Vroeger belde u met de vaste of mobiele telefoon, nu gebruikt u Zoom, Google Meet of Microsoft Teams. Of het downloaden en delen van documenten komt ook steeds vaker voor. Dat vraagt veel meer dataverkeer en helemaal als u belt met beeld. We hebben de 3 belangrijkste redenen om over te stappen op zakelijk glasvezel voor u  op een rij gezet.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven