This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest.

Ben je op zoek naar een prachtige locatie waar je samen met je collega’s terecht kunt? In onderstaand artikel van DNK krijg je een impressie van de mogelijkheden die ze allemaal bieden.

Ook hebben we een uitgebreid verslag van Resato over de opening van het eerste waterstof tankstation in Groningen.  Ben je op zoek naar extra bij- en of omscholing op ICT gebied? Dan kun je bij Frijlande terecht.

Veel leesplezier,
David de Waard
BEDENKEN WAT JE ALLEMAAL NOG MEER KAN
Hoe maak je van een theather, bioscoop en bibliotheek een congres- en evenementenlocatie

Het lijkt zo klaar als een klontje. In het theater geniet je van dans, muziek, cabaret of toneel. Bij de bibliotheek leen je een boek en haal je kennis op. En in de bioscoop bekijk je films. Het zijn perfecte ingrediënten voor een top weekend, ze bieden ultieme ontspanning na een dag hard werken en brengen vermaak tijdens een vrije dag.

Maar wat doe je er de rest van de tijd mee? Als iedereen naar school en aan het werk is? Dan zijn de foyers stil, het filmdoek wit en het stof daalt neer op de kasten… toch? Of niet?

HET GAAT NIET ALLEEN OVER HET BESCHERMEN VAN PERSOONSGEGEVENS
Carrière als privacy manager of infomation security specialist?

De Europese privacy wet AVG is ingevoerd om organisaties te dwingen persoonsgegevens goed te beschermen. Door de komst van deze privacy wet is een nieuw vakgebied ontstaan. Vrijwel alle organisaties en bedrijven die persoonsgegevens vastleggen moeten bijvoorbeeld een Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer) hebben.

Omdat er een tekort is aan specialisten op het gebied van privacy en information security, staan deze beroepen ook op de UWV kansrijke beroepenlijst.

VOORAL FOCUSSEN OP HET VOORKOMEN
Perspectief op burn-outs

De week van de werkstress is een mooi initiatief om stil te staan bij de gezondheid van personeel. Wanneer stress te lang opstapelt kan iemand uiteindelijk in een burn-out terecht komen. Er wordt tegenwoordig veel gesproken over burn-outs en veel mensen kennen wel iemand die een burn-out heeft (gehad) of hebben zelf te maken gehad met burn-out klachten. Maar wat is een burn-out eigenlijk precies en hoe kan je de symptomen van een burn-out herkennen?
STIMULEREN VAN EMISSIEVRIJE MOBILITEIT
Waterstof tanken kan nu ook gewoon in Groningen

Afgelopen vrijdag werd aan de Bornholmstraat het eerste, openbare waterstoftankstation van Groningen geopend door Holthausen Energy Points. Dit waterstoftankstation is gebouwd door Resato International, hoge druk specialist. Vanaf heden kunnen zowel auto's, busjes als vrachtwagens binnen 4 tot 10 minuten de waterstoftank vullen. Dit waterstoftankstation is binnen een korte periode gerealiseerd, als resultaat van een intensieve samenwerking, om samen emissievrije mobiliteit te realiseren.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745220 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven