This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
DUURZAAMHEID, CIRCULARITEIT EN BIOBASED
Dura Vermeer neemt strategisch belang in Van Vuuren Elektrotechniek

Bouwconcern Dura Vermeer versterkt haar Divisie Techniek door een strategische samenwerking aan te gaan met Van Vuuren Elektrotechniek. Beide partijen gaan invulling geven aan de gezamenlijke groeiambities in de techniekmarkt van aanleg, beheer en onderhoud. Dit partnerschap wordt concreet vormgegeven door een strategisch belang van Dura Vermeer in Van Vuuren Elektrotechniek.
BEKIJK DE WERKEN NU AL ONLINE
Verrijk je bedrijf of kantoor met Zaanse kunst

Steun cultuureducatie in Zaanstad verrijk je bedrijf of kantoor met kunst van Zaanse bodem. Gemeente Zaanstad verkoopt namelijk ruim 500 kunstwerken tegen een schappelijke prijs! De kunst is onderdeel van de gemeentelijke kunstcollectie die, na jaren in opslag, te koop wordt aangeboden. De opbrengst van de verkoop komt ten goede van cultuureducatie in Zaanstad.
VERMOGEN VERGROTEN TOT REGIEVOERING EN SAMENWERKING
Regisseren zonder macht in het sociaal domein

De opleiding ‘regisseren zonder macht in het brede sociaal domein’ is bedoeld voor teamleiders, midden-managers en beleidsmakers in de publiek-private sector, met een focus op het sociaal domein. Daarbij richten we ons op beleidsterreinen als zorg, welzijn, en participatie, maar ook integrale veiligheid en huisvesting. De opleiding biedt inzicht in de verschillende sturingsmechanismen bij regievoering zoals prestatieafspraken, gezamenlijke doelbepaling en handhaving van hiërarchische afspraken en geeft hulpmiddelen hoe de integratie van uiteenlopende doelstellingen bereikt kan worden. De deelnemers leren de sturingsmechanismen in samenhang te gebruiken binnen de eigen werksituatie en vergroten hun vermogen tot regievoering en samenwerking.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven