This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste
%FIRSTNAME%,

Bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten, feestjes; de afgelopen maanden was het allemaal niet mogelijk om dit te organiseren met je bedrijf. Maar er is goed nieuws! Sinds kort is het mogelijk om naast werken ook weer leuke dingen te gaan doen om de band tussen jou en je collega’s te versterken en te verbreden. In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in jouw regio.


Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht & David de Waard
EEN FLEXIBELE INVULLING VAN HET JAARLIJKSE BEDRIJFSUITJE
Gestrand op een zandplaat...

Het was op een dag, nu ongeveer 8 jaar geleden, dat ik in mijn RIB op het Wad bij Schiermonnikoog rondvoer en dacht “Waar is iedereen?” In de verte zag ik tientallen zeehonden liggen, de vogels krijsten boven mijn hoofd en de wolkenluchten boven Simonszand waren fantastisch om te zien. Ineens bedacht ik mij “Dit zouden meer mensen moeten zien!”.
WERK SAMEN IN VR GAMES
Stap midden in het spel

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje? Wij verwelkomen je graag in onze virtuele wereld. Vanaf nu kun je nieuwe werelden ervaren in het hartje van Leeuwarden bij House of VR. Met onder andere Ubisoft VR escape rooms, VR lasergamen, VR racing en meer!
ESCAPE ROOMS IN DE BUITENLUCHT
Marketing Team schiet politie te hulp en rolt criminele organisatie op

De titel van dit artikel kan zomaar waarheid worden, maar zou ook net zo goed over een team van developers, horecamedewerkers of managers kunnen gaan. Voor wie klaar is met de bingo’s via Zoom, pubquizzes via Microsoft Teams of video-vrijmibo’s, is er eindelijk weer de mogelijkheid om écht iet spannends te ondernemen met collega’s.
ALLERLEI TEAMBUILDINGACTIVITEITEN MOGELIJK
Lekker en verantwoord een dagje uit

Ben jij op zoek naar een verrassend bedrijfsuitje of wil je een vrijgezellenfeestje eens op een andere manier vieren, neem dan contact op met Spyder Wheelz in Groningen. Dit bedrijf heeft E-choppers en E-fatbikes, waarmee je lekker op pad kunt. “Even door de provincie crossen”, zoals eigenaar Henk Jan Schoonbeek het noemt. Inclusief lunch, borrel en hapje en deelname aan allerlei activiteiten die je onderweg tegenkomt. “Ons doel is een volwaardig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje aan te bieden”, geeft Schoonbeek aan.
SAMEN, UITDAGEND, VERRIJKEND EN VERANTWOORD
Teambuilding op vier wielen

We mogen er weer samen op uit met het team, zij het met nog enige voorzichtigheid. Wat ons het afgelopen jaar geleerd heeft is dat het samen dingen doen met collega’s echt belangrijk is, maar hoe doe je dat verantwoord en dat het ook nog echt leuk is? We hebben ook met z’n allen ervaren dat er in eigen regio nog zoveel te ontdekken is aan prachtige plekjes en tal van lokale bedrijfjes met bijzonder aanbod.
MEER OMZET OF HET VERGROTEN VAN JE NAAMSBEKENDHEID
5 tips om meer omzet te creëren met giftcards

Wist je dat 70% van de ontvangers van een giftcard 1,5 tot 1,9 keer de waarde van de kaart uitgeeft? En dat 80% van de mensen die een cadeaukaart krijgen nieuwe klant is? Wij geven je 5 tips hoe ook jij je omzet kunt verhogen met giftcards.
KICK-ASS AANBOD!
Uitjesbazen komt met een compleet nieuw uitjes aanbod!

Na anderhalf jaar is het zo ver, eindelijk mogen er weer fysieke uitjes georganiseerd worden. Niet meer achter een scherm, maar samen met elkaar. Live. Met plug and play concepten van Uitjesbazen. Gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en teambuilding voor grote groepen.
ADEM IN, LEEF JE UIT!
Teamtraining met impact en ijsbad

Als we één ding zeker weten is dat fit en gezond zijn alles is. Inspiratie nodig op dat vlak? Bijvoorbeeld omdat het afgelopen jaar best heftig was? Of - gewoon - omdat jullie toe zijn aan een teamuitje met inhoud.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven