This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
GEVOEL VAN TROTS
ROK Groep opnieuw uitgeroepen tot Great Place to Work

Yes, we did it again: ROK Groep is opnieuw uitgeroepen tot een Great Place to Work. De afgelopen periode heeft Great Place to Work de medewerkerstevredenheid onderzocht, waar de thema’s plezier, vertrouwen en trots zijn gemeten. Met een gemiddeld cijfer van een 9,4 zijn we ontzettend trots dat we dit certificaat mogen behouden.

 
 
VALIDEREN ZORGT VOOR VERTROUWEN
Leren behapbaar voor werknemers en werkgevers

Als werkgever kun je niet zonder goed opgeleide, vakbekwame medewerkers. Investeren in opleiden is dus noodzakelijk. Maar je wil medewerkers ook niet te lang op de werkvloer missen. Wie bij mbo voor professionals komt voor bij- of omscholing begint daarom niet altijd op ‘nul’. Ervaring tellen we ook mee en ‘je leert alleen wat nodig is’. Dit noemen we valideren: we gaan uit van bestaande werkervaring en vakvaardigheid en bouwen daarop voort in het onderwijs.
 
 
MET DE ONDERNEMER ZELF GAAT HET OVER HET ALGEMEEN STEEDS BETER
KVK: zzp'ers en klein mkb steeds positiever, vooral horeca aanhoudend veel zorgen

Het gaat over het algemeen steeds beter met ondernemers. Gevraagd naar hoe het bedrijf ervoor staat, geven ze gemiddeld een 7,5 als rapportcijfer. Dat is een significante stijging ten opzichte van 2022, toen het gemiddelde een 7,2 was. Vooral de sectoren zakelijke dienstverlening en detailhandel zijn positiever.

Dit blijkt uit ‘Ondernemen in 2023’, een groot en representatief onderzoek van KVK onder 1.400 ondernemers. 77% van hen is zzp’er, nog eens 19% heeft een bedrijf met 2 tot 4 werknemers, de resterende 4% heeft 5 of meer werknemers. Het onderzoek liep van 6 tot 24 september.
 
 
INZICHTEN VAN ERVARINGSDESKUNDIGEN
Masterclass bedrijfsovername: een masterclass voor ondernemers en investeerders

Overweeg je om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding ben je er klaar voor om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

In Utrecht op 22 & 29 november en op 6 december.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven