This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
MAAK JOUW IMPACTWAARDE ZICHTBAAAR
Zó bind je millennials en Gen Z aan je organisatie

Wist je dat 70% van alle millennials en Gen Z’ers liever werkt bij een werkgever die duidelijk maatschappelijk actief is? Sterker nog, steeds meer jongeren doen aan ‘climate quitting’ als hun werkgever niet duurzaam genoeg is. 
 
 
SNEL. SLIM. KRACHTIG. ROBUUST
Groei behaal je samen met ondernemers, niet alleen

De afgelopen drie jaar is het gebruik van een compacte betaalautomaat flink toegenomen. Ondernemers verkopen vaker buiten de deur op markten, evenementen, festivals en op locatie van klanten. Zij vertellen ons het belangrijk te vinden dat betalingen snel en overal uitgevoerd kunnen worden en de betaalautomaat makkelijk mee te nemen is. Niet alleen kleine ondernemers vragen hierom maar ook de grote corporate ondernemingen hebben bepaalde bedrijfswerkzaamheden waarbij de flexibiliteit en integratiemogelijkheden van groot belang zijn.
 
 
SAMENWERKING MET DE BELASTINGDIENST
Vixum lanceert unieke Automatische Winstaangifte module in samenwerking met de Belastingdienst

Vixum, een startup in boekhoudsoftware voor dienstverlenende zzp'ers, heeft deze week de unieke Automatische Winstaangifte module gelanceerd in samenwerking met de Belastingdienst. Hiermee is Vixum een van de eerste in de markt die deze module aanbiedt.
 
 
BEREID JE GOED VOOR
6 tips voor de belastingaangifte 2022

Maak je kosten die rechtstreeks betrekking hebben op je bedrijf? Dan mag je die aftrekken van de opbrengst. Oftewel: het bedrag waarover je belasting moet betalen, wordt minder! Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten voor je telefoon of laptop, abonnementen, reclame, zakenreizen of een cursus.

Maar ook de btw van je tank- en laadkosten mag je terugvragen. Daarom verzamelen wij automatisch al je (inter)nationale tank- en laadbeurten op één factuur! Helemaal fiscusproof.

Let op: maakte je de kosten voor zowel zakelijke als privédoeleinden? Trek dan alleen het zakelijke deel van de kosten af van je opbrengst.

 
FINANCIERING DIE BIJ JOUW DOELEN PAST
Je doelen dichterbij met zakelijk financiering van New10

New10 is een fintech en 100% dochter van ABN AMRO. Voor en door ondernemers met de missie om de nieuwe 10 in zakelijke financiering neer te zetten. We helpen ondernemers te groeien en hun bedrijf draaiende te houden met makkelijke toegang tot financiering. Als ondernemer sta je zelf achter het stuur. Geen papierwinkel, geen businessplannen. Wel snel schakelen wanneer je kansen ziet om te groeien.
 
 
FOCUS OP ONTWIKKELING DUURZAME EN BETAALBARE WONINGBOUW
Koersvast Dura Vermeer investeert nadrukkelijker in duurzaamheid

Dura Vermeer heeft ondanks de uitdagende omstandigheden in de samenleving en in onze sector zowel financieel als operationeel gezien een goed jaar achter de rug. Het bouwconcern kondigt bij de presentatie van de jaarcijfers een ambitieuze Net Zero-strategie aan, die het bedrijf nog toekomstbestendiger en aantrekkelijker moet maken. Dura Vermeer zal zich nog nadrukkelijk manifesteren op het gebied van duurzaamheid en beschikt over een solide financiële basis om de hierbij noodzakelijke investeringen te doen.
 
 
ZELF AAN DE SLAG MET DE RI&E
Hoe veilig en gezond is de werkomgeving van uw werknemers?

Een veilige en gezonde werkomgeving verlaagt en voorkomt gezondheidsklachten, verzuim en ongevallen bij uw werknemers. Maar hoe werkt u aan zo’n omgeving? Stap één is het verkrijgen van inzicht in de arbeidsrisico’s. Hét hulpmiddel hierbij is de verplichte Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). ArboNed biedt u ondersteuning en tools bij het opstellen van de RI&E.
 
 
NIEUWE THEMA’S EN VORMGEVING
Biobased bouwen en verbetering bestaand vastgoed centraal op voorjaarsbeurzen 54events

Op dinsdag 28 maart start de bezoekersregistratie van de voorjaarsbeurzen Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW. Professionals die – op welke wijze dan ook – zakelijke betrokkenheid hebben bij die thema’s, verzamelen zich eind mei in de Brabanthallen om zich door koplopers en experts te laten informeren over de nieuwste oplossingen op dat gebied.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven