This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Op het eerste oog ondergaat Landmark Arnhem weinig verandering, maar wie de afgelopen periode beter heeft gekeken kon een flinke bedrijvigheid zien bij wat voorheen bekend stond als het OHRA-gebouw of het Ooievaarsnest. Want van binnen wordt Landmark compleet gestript, voorzien van geheel nieuwe installaties, verduurzaamd en opnieuw ingericht. Klaar voor de toekomst, klaar voor eigentijdse bedrijven die zich willen concentreren op hun core business.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier, fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2022.
Landmark Arnhem: “Meest markante kantoorgebouw ondergaat totale makeover”

Eind 2016 kochten Renschdael Groep en Dutch City Development dit prominente kantoorpand op een markante zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Arnhem en Nijmegen. Wat doe je vervolgens met een kantoortoren die bijna helemaal leeg staat en 20 jaar oud is? Daarover dachten Milena Pierey, ontwikkelingsmanager/partner bij DCD, Vincent Hofs directeur vastgoedontwikkeling bij de Renschdael Groep, Jacco Vogelaar van BMV Makelaars en Hendrik van Arem van Cushman & Wakefield na. Het viertal ontwikkelde diverse scenario’s gericht op de lange termijn.
Een succesvolle match vraagt om creativiteit en verbinding

Een bont gezelschap van ondernemers, opleiders en tussenpersonen boog zich over de vraag hoe een match tussen een werkzoekende of stagiair en een bedrijf beter kan. Het bedrijfsleven schreeuwt om personeel, maar kandidaten met verschillende achtergronden hebben niet allemaal dezelfde potentie. De overstap van onderwijs naar het bedrijfsleven verloopt niet altijd goed. Wat kan of moet beter op de arbeidsmarkt en het onderwijs?
Tech Plaza Rijn Ijssel geopend: Alle opleidingen Techniek en ICT onder één dak

Met de opening van Tech Plaza bevinden zich alle techniek-, laboratorium-, bouw- en ICT-opleidingen van Rijn IJssel onder één dak. Hiermee gaat een al langer gekoesterde wens in vervulling. Directeur Jan van Boekel vertelt over de achterliggende beweegredenen en de voordelen van de nieuwe huisvesting.
Discriminatie op de arbeidsmarkt die wél is toegestaan

De vacature kopt: “Stoere vrouwelijke collega gezocht!” Het is een vacature van een transportbedrijf voor de functie van chauffeur. Origineel en waarschijnlijk bedoeld als oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt in deze sector. Maar is dit geen discriminatie van mannen? Is het aantrekken van uitsluitend vrouwen eigenlijk wel toegestaan?
Inclusief ondernemen

Heeft u uw kerstwensen al verstuurd? Naar uw medewerkers en uw zakenrelaties? In veel bedrijven worden relatiegeschenken, kerstwensen en eindejaarsattenties met veel zorg uitgezocht. Past dit bij ons bedrijf, past het bij de medewerkers, doet het recht aan onze klanten? Er komen originele ideeën uit de brainstorm en de keuze wordt gemaakt.
Veel zakelijke mogelijkheden in Musis & Stadstheater

Arnhem is gezegend met een combinatie van twee hoogwaardige cultuurpodia met een rijk aanbod aan muziek en theater waar we in Arnhem trots op kunnen zijn. Maar wist u dat Musis & Stadstheater ook uitermate geschikt is voor de zakelijke markt? Congressen, vergaderingen of bedrijfsfeesten krijgen een extra dimensie in deze iconische gebouwen in hartje Arnhem.
ABN-AMRO Meespierson ''Uw persoonlijke private bank in een digitale tijd''

Bij ABN-AMRO MeesPierson ondersteunen gespecialiseerde Private Bankers ondernemers en vermogende particulieren in elke levensfase. De bank is de grootste Private Bank van Nederland. De rijke historie die drie eeuwen teruggaat, is veelzeggend, maar men kijkt uitdrukkelijk ook vooruit.
Samenwerken de sleutel tot sterk techniekonderwijs bij Candea College

Als het bedrijfsleven en het techniekonderwijs niet intensief gaan samenwerken gaat er niets veranderen aan de tekorten aan technisch geschoold personeel. Dan blijft het onderwijs klassikaal en zonder aansluiting op de praktijk. Dat is in het kort de conclusie van het interview met Eric Robbers, directeur onderwijsprojecten bij het Candea College in Duiven.
Praktijkscholen Produs Arnhem en Symbion Didam: Leren door te doen

Anja Geritz is algemeen directeur van de twee praktijkscholen die onder de Gelderse Onderwijsgroep Quadraam vallen: Produs in Arnhem en Symbion in Didam. “Praktijkonderwijs is een vorm van regulier voortgezet onderwijs voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. De naam zegt het al: praktijkonderwijs is gericht op jongeren die het beste leren in de praktijk. Wij zeggen altijd ‘’onze jongeren zijn anders slim’. Wat wil zeggen dat ze niet alleen leren uit boeken en online, maar vooral door te doen. Ze steken graag hun handen uit de mouwen. Het uiteindelijke doel is onze jongeren van school te laten gaan met een contract op de arbeidsmarkt of ze door te laten stromen naar een opleiding op MBO-niveau 2.”
Winford particulier onderwijs: Gepersonaliseerde aandacht voor iedere leerling

Daniëlle Derkse is vestigingsdirecteur bij Winford Arnhem. “Wij geloven dat het onderwijs beter kan en dat het onderwijs ook beter moet omdat de eisen aan het onderwijs veranderen. Hoe meer aandacht er is voor de individuele ontwikkeling van een kind, hoe groter de kans op succes. Succes heeft daarbij niet uitsluitend te maken met intellect, maar ook met zelfvertrouwen, motivatie, structuur en concentratie. Een gemiddeld kind bestaat in onze ogen niet, gemiddeld onderwijs al helemaal niet. Onze vier pijlers zijn dan ook: aandacht, kleinschaligheid, heldere structuren en zelfvertrouwen.”
Bij Luzac College gaan ze uit van de potentie van de leerling

Veel persoonlijke aandacht, kleine klassen, onderwijs op maat en bevlogen docenten. Dat zijn misschien de belangrijkste componenten van het succes van Luzac College. “Wij gaan uit van de potentie van de leerlingen”, zegt Heleen van Lieshout, rector van de Arnhemse vestiging.
Maak kennis met veerkrcht

Bij Effectyf komen we, naast vragen op het gebied van re-integratie, ook regelmatig vragen tegen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling. Met Veerkrcht geven we hier gehoor aan. Vanuit dit label versterken wij veerkracht bij medewerkers en teams door de deur te openen naar verbinding, voldoening en verandering. We hebben hiervoor kortdurende, krachtige programma’s ontwikkeld. Bekijk ons aanbod!
Olympia: ‘Geeft werk betekenis’

Werk is meer dan het hebben van een inkomen om in je levensonderhoud te kunnen voorzien. Het is erkenning, voldoening, een bijdrage kunnen leveren, zinvol bezig zijn en met plezier ’s ochtends je bed voor uitkomen.
Startclub Arnhem zoekt vrienden & partners

Ondernemers worden vrienden van ondernemers! Hoe? Door deel te nemen aan Vrienden van StartClub Arnhem met een bijdrage van € 1000 per jaar. Je helpt daarmee startende ondernemers op weg naar succesvol ondernemerschap én je vergroot je eigen bereik.
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven