This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Een goede werksfeer met medewerkers die goed in hun vel zitten is van groot belang binnen een organisatie. In deze speciale editie van onze nieuwsbrief lees je allerlei artikelen die de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers of van jou als werkgever bevorderen, nu iedereen weer terug naar kantoor mag. Denk hierbij aan bedrijven die bedrijfsfitness of coaching aanbieden en bedrijven die gezond eten kunnen leveren op kantoor.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang

FORMULE VOOR SUCCES
Dé 5 lessen van het Nederlands olympisch succes voor vitaliteitsprogramma’s

Het Nederlands succes op de Olympische Spelen was ongekend: zevende van de wereld en zelfs de beste van de Europese Unie. Maar wat kunnen we – behalve heel trots zijn op ons land – hiermee? Wat kunnen we ervan leren en is de formule voor dit succes ook op andere zaken toepasbaar?
BEVORDEREN VAN DE VITALITEIT
Bedrijfsfitness met een personal coach: voor een gezonde zaak!

Een sportende medewerker is productiever, fitter, creatiever én verzuimt circa 6 dagen per jaar minder. Het bevorderen van de vitaliteit van medewerkers kan bijvoorbeeld door het aanbieden van een gratis fiets of een cursus stoppen met roken. Tegenwoordig kiezen werkgevers echter steeds vaker voor bedrijfsfitness op maat met een personal coach.
5 TIPS VOOR VITALE MEDEWERKERS MET EEN PMO/PAGO
Hoe vitaal zijn jouw medewerkers? Kom erachter met het PMO/PAGO VAN &NIPED!

Als organisatie met 2 of meer medewerkers, ben je verplicht om een periodiek medisch onderzoek (PMO/PAGO) aan te bieden. In tijden van (meer) fysieke afstand is dit meteen jouw kans om erachter te komen hoe het 'echt met jouw medewerkers gaat.

Maar hoe doe je dat? En wat heb je aan zo'n PMO? Wij leggen het je uit in 5 tips!
EEN INTEGRAAL VITALITEITSBEDRIJF ZORGT VOOR SUCCES, RESILIENCE EN SUCCES
Een integrale kijk op vitaliteit

Kom gratis naar HR Live waar we workshops verzorgen over vitaliteit op de werkvloer. Zie het einde van dit artikel voor alle informatie.
DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS
SmartVitaal helpt bedrijven op een makkelijke manier aan hun wettelijke PMO-plicht te voldoen

Ondernemers met personeel weten vaak niet dat zij op grond van de Arbowet verplicht zijn hun medewerkers een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden. SmartVitaal biedt uitkomst, met een goedkoop en laagdrempelig e-PMO.  Het resultaat: vitalere medewerkers, minder ziekteverzuim en lagere kosten.
WAT TE DOEN BIJ PSYCHISCH VERZUIM?
De impact van psychisch verzuim

Als werkgever kun je onaangenaam verrast zijn door hoe lang medewerkers uitvallen met mentale klachten. Klachten als burn-out, depressie en angstklachten. Natuurlijk vraag je je af, wat kan ik als werkgever hier aan doen?
EEN STOEL DIE DE MOGELIJKHEID BIEDT OM TE BEWEGEN LEVERT VEEL OP
Op zoek naar een gezonde bureaustoel

Door de coronacrisis zijn we steeds meer gaan thuiswerken. En hoewel de aanleiding niet zo rooskleurig was, lijkt het thuiswerken goed te bevallen. Driekwart van de beroepsbevolking wil regelmatig thuis werken, en 66% van de managers overwegen maatregelen om kantoorruimte aan te passen aan hybride werken, zo wijst een onderzoek van Microsoft uit. Veel bedrijven gaan daarom nu op zoek naar een nieuwe gezonde werkplekinrichting voor thuis en op kantoor.
HYBRIDE WERKEN VRAAGT OM EEN ANDERE INDELING
Terug naar kantoor met MediaMarkt zakelijk

Na maandenlang thuiswerken stellen steeds meer ondernemingen hun kantoren weer open voor medewerkers. Het hybride werken wordt bij sommige ondernemingen de nieuwe norm en hierbij wisselen medewerkers werken op kantoor af met thuiswerken.

Bij de teruggang naar kantoor verdient de gezondheid van medewerkers alleen wel de topprioriteit. Of je nu op kantoor of thuis aan het werk bent: een goede werkplek is essentieel!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven