This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Oost-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
SAMEN BEWIJZEN WE DAT INNOVEREN BETER EN SNELLER KAN
Enginia laat zien waar winst te halen is

Innovatie bepaalt het succes van bedrijven in de maakindustrie. Hoe zorg je dat je als bedrijf steeds bij blijft? Paul Hörchner, Algemeen Directeur van Enginia, ziet dat veel bedrijven tijd verliezen doordat zij systemen en producten onvoldoende in beeld hebben. ‘MKB bedrijven maken minder winst door geen of onjuist gebruik te maken van Product Lifecycle Management (PLM). Enginia helpt het bedrijfsproces te visualiseren en daarmee helder in beeld te brengen waar winst te behalen valt door digitalisatie. PLM leidt tot kortere doorlooptijden, minder fouten, lagere werkdruk en meer marge.
''WE HEBBEN EEN SLEUTELPOSITIE BIJ ONZE KLANT''
De strategische aanpak van Exite ICT

“Als je een aantal jaren geleden met een ICT-manager aan tafel zat, was de enige vraag waaraan je hoefde te voldoen het laten draaien van zijn ICT. Inmiddels gaat het om heel andere stappen.”
DE ARBEIDSMARKT KENT EEN AANTAL FLINKE PROBLEMEN
‘’Bundel de krachten om personeel vast te houden’’

Onderwijs- en kennisinstellingen, bedrijven en overheden moeten hun krachten bundelen om talenten en vaardigheden van medewerkers optimaal te benutten om hen vast te houden. Die conclusie werd door iedereen onderschreven na een tafelgesprek bij Hogeschool Saxion in Deventer.
''VOORAF TESTEN WE IEDEREEN OP ENERGIE DRIVES''
Alle aandacht voor professionele en persoonlijke groei

Meer dan ooit schreeuwen zorg en welzijn om personeel. De service van High Select is daarom van acuut belang. Met als meerwaarde dat het bedrijf voor een gesmeerde koppeling zorgt tussen Young Professionals en de sector. “97% van onze Trainees willen na twee jaar Traineeship zorg- en welzijnsgerelateerd gaan werken.”
INVESTEREN AAN HET EINDE VAN HET JAAR!
Sluit het jaar goed af!

Op het einde van het jaar komt er veel op je af. Het vierde kwartaal moet worden afgesloten en je kunt alvast voorbereidingen treffen voor de jaarafsluiting. Veel regels veranderen in 2022 en je kunt aardig wat belastinggeld besparen als je je hierin verdiept. 123Onlineboekhouding kan je hierin ondersteunen en coaching en advies op maat bieden.
SWITCH NAAR ENERGIEZUINIGE VERLICHTING
5 tips om op jouw energierekening te besparen

De stijgende energieprijzen veroorzaken niet alleen energiearmoede bij huishoudens, maar raken ook ondernemers hard. Van verwarming tot verlichting: jouw energieverbruik kan plots een enorme financiële last worden. Bespaar daarom op jouw rekening met de tips in dit artikel!
ELKE KLANT IS EVEN BELANGRIJK
PIRGROUP: de business partner in mondiale mobiliteit

PIRGROUP (Partners in Relocation Group) verzorgt de succesvolle vestiging van buitenlandse werknemers in Nederland. Veel bedrijven denken dat er wel even bij te doen, maar bij immigratie en verhuizing naar Nederland komt veel kijken. Dat proces kan PIRGROUP uit handen nemen, daarnaast denkt het als sparringpartner graag met klanten mee.
ONTMOET ANDERE CREATIEVE PROFESSIONALS EN BREID JE NETWERK UIT
Lancering Co-llege

Co (voorheen Creatieve Coöperatie Zwolle) heeft meer ambities dan alleen het exploiteren van drie creatieve broedplaatsen. In 2019-2021 hebben zij in samenwerking met de Provincie Overijssel en Cultuur+Ondernemen reeds kunnen experimenteren met de rol van regionaal kenniscentrum. De aanmeldingen stroomden binnen, een gat in de markt was ontdekt en hun ambitie aangewakkerd!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via 0512-745220 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven