This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, die de afgelopen dagen op onze website zijn gedeeld.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
INDIVIDUELE ONDERNEMERS KUNNEN ELKAAR FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
'Verzekerd' voor een euro per dag

‘Samen sta je sterk’. ZZP’ers moeten dat gezegde ter harte nemen. Alleen blijkt het afsluiten van een AOV voor veel kleine ondernemers te duur, terwijl ze samen wél een alternatief voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van de grond kunnen krijgen. Dat bewijst het succes van SharePeople.
HEEFT UW ADVOCAAT OF JURIST OOK EEN MKB AANBEVELING?
MKB Noord ondernemers helpdesk schakelt Hof van Bemiddelaars in

Hof van Bemiddelaars levert een zeer onderscheidende juridische dienstverlening. Waardoor juist de MKB aanbeveling en alle andere aanbevelingen van klanten met hoge resultaten zijn verkregen. Yvonne Alfrink, verantwoordelijk voor de ondernemers helpdesk van MKB Noord Nederland is al 16 jaar actief om ondernemersvraagstukken op te lossen. Zij coördineerde tevens 1 jaar lang de landelijke helpdesk van MKB-Nederland.
GEEN ZORGEN MEER OM DE BETALINGEN
Factuur verkopen: wat zijn de voordelen?

Als ondernemer heb je helaas vaak te maken met klanten die veel te laat of zelfs helemaal niet betalen. Dit is niet alleen ontzettend vervelend, maar ook zonde van je tijd. Een mogelijkheid om deze zorgen weg te nemen is door facturen te verkopen. Hoe dit zit en wat de voordelen zijn? Wij leggen het je uit.

CONTENT HEEFT EEN ZEER BELANGRIJKE FUNCTIE OP DE SITE
Veel bezoekers op je website maar geen aankopen? Dit is hoe je het oplost!

In een goede website gaat veel tijd zitten. Naast het feit dat de functionaliteiten werken, wil je ook dat het er fraai uitziet en er mooie teksten op staan. Gelukkig heb je dit goed doordacht en trekt jouw website veel verkeer. Maar toch lijkt er iets mis te gaan: bezoekers converteren namelijk niet. Wanneer aankopen achterblijven, is dat erg frustrerend. Maar geen zorgen, in dit artikel krijg je 3 tips om het te verhelpen!

ER ZIJN GENOEG ONDERNEMINGEN DIE KLAAR ZIJN OM EEN DIGITALE GROEI TE DOORSTAAN
De e-commerce trends van 2021
Al meer dan twee jaar is Fiz Factoring Incasso dé specialist in flexibele factoring voor start-ups en het mkb. Al vóór de coronacrisis werd duidelijk dat de banken niet stonden te springen om startende ondernemers te financieren. Banken willen namelijk eerst goede jaarcijfers zien vóór ze overgaan tot financiering. Fiz besloot dat dit anders kon en moest. “FIZ baseert de financiering niet op jaarcijfers, maar op het betalingsverkeer”, vertelt Youri van Veldhoven, directeur Fiz Factoring Incasso.

Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven