This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN
Van revolutie naar transitie

Iedere autobezitter die twijfelt over de overstap naar elektrisch, vraagt zich af wat het beste moment is. Helemaal nu de energieprijzen door het dak schieten. Maar wie optimaal wil profiteren van stimuleringsmaatregelen kan – zeker als zakelijke rijder – beter vooroplopen dan afwachten.

De voordelen van elektrisch rijden voor ondernemers. We schreven er een whitepaper over, download 'm nu.

 
 
RISICO'S PRIORITEREN EN BELANGRIJKE INZICHTEN VERSCHAFFEN
Er zijn nieuwe beveiligingsstrategieën nodig om de snel groeiende cyberaanval oppervlakken bij te houden

Het aanvalsoppervlak verwijst naar het aantal toegangspunten dat een cybercrimineel kan gebruiken om toegang tot uw netwerk te verkrijgen. Tijdens de pandemie hebben de opkomst van het thuiswerken, de migratie naar de cloud en het gebruik van het IoT de aanvalsoppervlakken drastisch uitgebreid, waardoor deze moeilijker te beheren zijn.
 
INZICHT IN DE KETEN
Razendsnel software testen

De kwaliteit van software is vandaag de dag belangrijker dan ooit. In de ontwikkeling van nieuwe software gaat daardoor veel tijd zitten in het testen van de software. Testen levert vaak aanzienlijke vertraging op in de ontwikkeling en de time to market van software. Met het software test platform Orangebeard is de doorlooptijd van testruns terug te brengen van uren/dagdelen naar enkele secondes zonder een concessie te doen op de kwaliteit.
 
 
STERKE KLANTRELATIES BOUWEN
E-commerce in WhatsApp

WhatsApp. Er zijn maar weinig mensen die de app niet gebruiken. 98% van alle personen die in Nederland wonen en een smartphone hebben, gebruiken WhatsApp als primair contact kanaal. Bij Conversation24 gebruiken ze WhatsApp als een revolutionaire nieuwe benadering van klantcontact. Ze hebben een Commerce-platform geïntroduceerd, waarin het mogelijk is om via contactkanalen als WhatsApp en Webchat producten te bestellen en direct af te rekenen via Tikkie (ABN Amro).
 
 
CREËER EEN STERKE KANDIDAATERVARING
Kandidaten objectief matchen met game-based assesments

Heb jij ook last van de krapte op de arbeidsmarkt? Dan ben je niet de enige. Gelukkig zien we steeds meer ontwikkelingen om deze krapte tegen te gaan. Zo heeft IVY Works, finalist van de KVK Innovatie Top 100, een innovatie ontwikkeld om talent te ontdekken, behouden en laten groeien. Met de IVY TalentMatch vind je objectief de beste kandidaten.
 
 
KLEINERE IMPACT OP HET MILIEU
Meer duurzaamheid binnen Sodastream en ID Logistics dankzij samenwerking met Generix Group

Het digitaliseren van de supply chain kan een grote opgave zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Generix Group Benelux begeleidt bedrijven in het digitaliseren van hun supply chain met de Generix Supply Chain Hub. De hub bestaat uit verschillende oplossingen die gecombineerd kunnen worden om zo de bedrijven te helpen met de beloftes die ze aan hun klanten doen na te komen. Generix Group ondersteunt bij het digitaliseren van de documentenflow en het optimaliseren van magazijnen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven