This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONDERNEMERS AAN TAFEL
Rondetafelgesprek: 'Samenwerking moet starten vanuit hetzelfde belang'

Groen goud: het meten van succes in duurzaamheid, dat is het prikkelende thema van de rondetafelbespreking die plaatsvindt in het gastvrije pand van Autoverhuur Bultman in Apeldoorn. Het is een onderwerp dat even breed is als uiterst diep. De toon van de discussie is dan ook zowel kritisch als toekomstgericht.
 
 
VOOR ELKE ONDERNEMER EEN AUTO
Dit is waar je op moet letten als ondernemer wanneer je een auto gaat huren in Zwolle

Als ondernemer is het huren van een auto vaak een noodzakelijke stap voor het soepel laten verlopen van je bedrijfsactiviteiten. Of het nu gaat om zakelijke reizen, het afhandelen van klantoverdracht of simpelweg om flexibiliteit, het huren van een auto kan een slimme zet zijn. Echter, voordat je een beslissing neemt over het huren van een auto als ondernemer, zijn er bepaalde belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden. Lees verder om erachter te komen op welke dingen je moet letten als ondernemer wanneer je een auto gaat huren!
 
 
VERGELIJK VERSCHILLENDE LENING OPTIES
Hoe kan ik een voordelige hypotheek krijgen als startende ondernemer in Hengelo?

Als startende ondernemer in Hengelo is het verkrijgen van een voordelige hypotheek een belangrijke stap op weg naar het realiseren van je droom van huisbezit. Het proces kan echter intimiderend lijken, vooral als je nieuw bent in de wereld van ondernemerschap en financiën. Gelukkig zijn er strategieën en stappen die je kunt volgen om je kansen te vergroten en een voordelige hypotheek te krijgen die past bij je unieke situatie.
 
 
NIEUWE WETGEVING
Wagenparkbeheerders moeten zich dringend voorbereiden op einde van dieselmotor

In januari bereikte het Europees Parlement overeenstemming over nieuwe regels voor de CO2-uitstoot van zware bedrijfsvoertuigen. Deze komen erop neer dat elektrische en waterstofmotoren tegen 2040 de dieselmotor in vrachtwagens en bussen vervangen. Wagenparkbeheerders dienen daarom tijdig een elektrificatiestrategie uit te werken.

 
RELEVANTE INFORMATIE VOOR 55-PLUSSERS
Nieuw platform speciaal voor 55-plussers; Hét Consumentenbelang

Hét Consumentenbelang is speciaal ontworpen om 55-plussers te voorzien van betrouwbare en relevante informatie. Het platform behandelt diverse onderwerpen, waaronder gezondheid, financiën, reizen, technologie, en lifestyle. Door zich te richten op deze specifieke doelgroep, speelt Het Consumentenbelang in op de unieke behoeften en uitdagingen waar 55-plussers mee te maken hebben.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven