This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Wij begrijpen heel goed dat je niet graag op de betalingstermijn van jouw debiteuren wacht. Zeker niet in onzekere tijden. Door gebruik te maken van factoring worden jouw facturen binnen 24 uur aan je uitbetaald.

Wat heeft o2Factoring jou te bieden?
Binnen 24 uur je facturen liquide maken is niet het enige voordeel:
o2Factoring regelt het debiteurenbeheer van jouw facturen op professionele & vriendelijke wijze.
We dekken het faillissementsrisico. Gaat jouw debiteur failliet? Dan zijn jouw ingediende facturen verzekerd.
Flexibiliteit, je bepaalt zelf per factuur of je wel/niet gebruik wilt maken van factoring. De keuze is geheel aan jou.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


1. Factoring kosten uitgelegd
Bij o2Factoring rekenen we geen vast tarief, we maken altijd een offerte op maat. De kosten van factoring worden berekend over een percentage van het factuurbedrag. Dit wordt ook wel de factorfee genoemd. En is afhankelijk van …

2. Alternatieve financiering ná de NOW-regeling
Het steunpakket heeft als doel werkgevers te ondersteunen die te kampen hebben met omzetverlies. De NOW3 loopt door tot 30 juni 2021 en is ingedeeld in 3 subsidieblokken van 3 maanden. Uiteraard is het voorlopig nog de vraag of dit ook echt de definitieve einddatum is?

3. Ondernemers & vakantiegeld
De maand mei staat jaarlijks in het teken van vakantiegeld. Veel ondernemers verkeren alleen in zwaar weer door de aanhoudende coronacrisis. Het vakantiegeld uitkeren was vorig jaar al een opgave, maar nu helemaal. Hoe creëer je als werkgever vakantiegeld?

4. De voordelen - debiteurenbeheer uitbesteden
Je kunt er als ondernemer voor kiezen om het debiteurenbeheer uit te besteden of in eigen beheer te houden. Voor beide mogelijkheden zitten er voor- & nadelen aan verbonden. De voordelen wegen echter…

O2Factoring: de ideale factoring oplossing voor MKB & ZZP.
Jouw onderneming is uniek en wij denken graag met je mee. Daarnaast hanteren we geen standaardtarieven, maar bieden service op maat. Geen enkele ondernemer is immers hetzelfde, toch?

Wil jij ook niet langer wachten op je geld? Neem gerust contact met ons op, telefoonnummer 010 - 307 31 46 of mail naar info@o2factoring.com voor meer informatie. Probeer deze werkwijze uit met maar één factuur. Of vraag een offerte op maat aan. Je krijgt snel een helder antwoord.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven