This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Helaas moeten veel ondernemers naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag gesloten blijven tot (in ieder geval) 9 februari 2021. Dit kan zorgen voor extra financiële onzekerheid. In de nieuwsbrief van deze week vertelt PIN Voorschot hoe je met een microkrediet een tijdelijke overbrugging kunt realiseren zodat je kunt blijven ondernemen.

Daarnaast geeft de nieuwsbrief informatie over de volgende onderwerpen:
  • Zorgpersoneel oefent vaccineren coronavaccin via 3D simulatie game CareUp
  • Passief inkomen creëren als Digital Nomad: 3 tips
  • Boerderij de Fryhof: de rust om beslissingen te nemen
  • Goede camera nodig op je zakelijke smartphone? Kies voor een van deze modellen

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
FINANCIEEL
Hoe microkrediet het verschil kan maken en je kan helpen met een kleine overbrugging

“Er ontstaat een gat tussen de financiële ondersteuning die de overheid biedt en het bedrag dat elke maand werkelijk nodig is,” zegt Diederik Werdmölder, oprichter en directeur van PIN Voorschot. “Dat bedrag kunnen wij aanvullen met een microkrediet. Zo hoeven bedrijven die op zich levensvatbaar zijn en die opereren in een groeiende markt niet kopje onder te gaan.”
VEILIGHEID l GEZONDHEID
Zorgpersoneel oefent vaccineren coronavaccin via 3D simulatie game CareUp

Hoe gebruik je een injectienaald om te vaccineren? Steeds meer verpleegkundigen oefenen deze behandeling nu met de 3D simulatie game CareUp. Dit is een nieuwe app die verpleegtechnische handelingen in de thuiszorg, verpleeghuizen, het ziekenhuis en op scholen nabootst.
DIGITALISERING
Passief inkomen creëren als Digital Nomad: 3 tips

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een leven als Digital Nomad. Een digitale nomade, zoals de naam al doet vermoeden, is iemand die zijn werk volledig digitaal kan doen en daarom niet gebonden is aan een bepaalde locatie.
VERGADERLOCATIE
Boerderij de Fryhof: de rust om beslissingen te nemen

Het zijn onrustige tijden voor vrijwel ieder bedrijf, klein en groot. Bestuurders, directieleden en managers moeten nu alle zeilen bijzetten om de organisatie draaiende te houden. U staat voor belangrijke beslissingen. De toekomst van uw bedrijf, afdeling of team staat op het spel.
BEDRIJFSADVIES
Goede camera nodig op je zakelijke smartphone? Kies voor een van deze modellen

Voor de een is een zakelijke telefoon slechts een middel om te communiceren en bereikbaar te zijn, voor de andere is het ook belangrijk om goede foto’s en video’s te kunnen maken die van pas komen voor zakelijk gebruik. Geldt dat laatste ook voor jou, dan heb je dus een smartphone nodig waarvan de camera’s dat optimaal ondersteunen. We bespreken een aantal modellen die uitstekende foto’s en video’s maken.
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven