This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
VAAK DRAAG JE MEER LASTEN DAN JE DRAAGKRACHT GROOT IS
Stress, wat is dat precies?

In 2016 zijn Jan Witkamp en Ingrid Los, beiden woonachtig in Veghel, gepokt en gemazeld in de wereld van training, coaching, welzijnswerk en gezondheidszorg, een trainingscentrum gestart voor Coaching & TuiNa Massage. Onder de naam ‘De Gordiaanse Knoop’, helpen zij u om ongemakken ten gevolge van stress te reduceren. Het bedrijfsleven en het MKB zijn met name de doelgroepen waarop men zich richt.
CREATIVITEIT EN INSPIRATIE
Breng je team of bedrijf samen

Vergaderen is zelden een leuke bezigheid, maar met deze Vergaderlocatie Den Bosch maak je er in ieder geval een vergadering om te herinneren van. Deze locatie in Noord-Brabant is één van de bijzondere vergaderlocaties waar je terecht kunt.

Een bijzondere vergaderlocatie draagt natuurlijk bij op verschillende manieren. Door uit het bedrijf te gaan, kun je de creativiteit een boost geven. De locatie is ideaal gelegen voor nationale en internationale deelnemers aan je vergadering. Dat maakt het ook een praktische locatie

TIPS VOOR BEGINNENDE ZAKELIJKE BLOGGERS
Blogger van de maand

Ondernemen is vallen en opstaan. Fouten maken hoort erbij en daar leer je vervolgens weer van. Tegelijkertijd kan je ook ontzettend veel leren van andere ondernemers, dus waarom zou je die kans laten lopen? Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om hun persberichten te verspreiden, nieuwsberichten te publiceren en blogs te delen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven