This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
AFWIJZING VAN HET WETVOORSTEL
Werken waar je wilt! Of toch niet?

In de afgelopen jaren is de plek waar werknemers hun werkzaamheden uitvoeren ingrijpend veranderd. Mede als gevolg van technologische ontwikkelingen en de behoefte aan flexibele arbeidsomstandigheden, maar ook door de Covid-19 pandemie, werken steeds meer werknemers vanuit thuis. Of worden de werkzaamheden verricht vanuit andere plekken op de wereld. Er ontstond zelfs een nieuwe groep werknemers, de zogenaamde ‘digital nomads’. Locatie onafhankelijk met de laptop op schoot de wereld over en blijven werken voor dezelfde werkgever.

Een van de vragen die daarbij naar voren is gekomen, is of het een recht is om vanuit huis of elders de werkzaamheden uit te voeren? Moet de werkgever daaraan meewerken? Het antwoord: nee!
 
 
IS JOUW SITUATIE FISCAAL OPTIMAAL ÓF ZIJN AANPASSINGEN VERSTANDIG
Tel af met JAN© naar een fiscaal vriendelijk nieuwjaar!

JAN© telt af naar een fiscaal vriendelijk nieuwjaar! Traditiegetrouw presenteert JAN© in deze periode zijn Eindejaarstips. Ga aan de slag met deze tips en behaal profijt. Je hebt nog een aantal weken om voordeel te realiseren. Benut de tijd goed, het doorvoeren van maatregelen heeft tijd nodig!

 
 
WIL JE WETEN HOE JE DE ONDERNEMING EEN LEVEL VERDER BRENGT?
10 signalen dat het tijd is voor een CFO in jouw groeionderneming!

Jouw
bedrijf groeit snel, maar hoe weet je wanneer het tijd is om je financiële expertise op te schalen? Want groeien is leuk, maar het kan ook ook behoorlijk complex zijn - vooral als het gaat om je financiën.

Wanneer is het tijd om een CFO aan boord te brengen
? Lees de 10 signalen die Greyt heeft opgehaald in de markt en ontdek hoe deze rol jouw groeionderneming ten goede komt!

Signaal 1; Geen Dashboard met Management informatie maar alleen een winst- en verliesrekening.
Signaal 2; De aanwezigheid van investeerders

 
 
INZICHTEN VAN ERVARINGSDESKUNDIGEN
Masterclass bedrijfsovername: een masterclass voor ondernemers en investeerders

Overweegt u om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding bent u klaar om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

In Utrecht op 22 & 29 november en op 6 december.
 
 
BETALINGEN ACCEPTEREN OP ELKE LOCATIE - IN DE WINKEL EN ONDERWEG
MyPOS introduceert Tap to Pay iPhone in Nederland

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde betalingsbedrijf myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in Nederland. Tap to Pay is beschikbaar in de myPOS Glass app en biedt klanten de mogelijkheid om contactloze betalingen rechtstreeks op hun iPhone te accepteren zonder extra hardware.

 
 
ONDERNEMERS STAAN ER VAAK ALLEEN VOOR
Ondernemers laten groeien!

Ze hebben te maken met allerlei vragen en uitdagingen, bijvoorbeeld ‘hoe sta ik ervoor met mijn financiën’, ‘hoe vind ik meer klanten’ of ‘hoe zorg ik voor de juiste focus’? Daarnaast moeten ze voortdurend keuzes maken en hebben ze veel te doen; de social media, financiën tot aan sales en customer service. Ervaren ondernemers weten het, bij ondernemen komt heel veel kijken.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven