This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Driestroom ondersteunt mensen, jong en oud, met een ontwikkelings- of ondersteuningsvraag. Hoe? Door hen te begeleiden bij wonen, leren & werken en bij het invullen van de dag en welbevinden.

Maatschappelijke participatie is de basisfilosofie van Driestroom. “We ondersteunen en begeleiden mensen om hun alledaags geluk te realiseren. We kijken niet naar beperkingen, maar naar mogelijkheden.” Aan het roer van Driestroom staan Esther Nelissen en Wim Muilenburg. Zij vormen de Raad van Bestuur. Esther Nelissen: “Wij bestrijken met ons aanbod de gehele participatieladder: van een veilige en beschermde omgeving voor de meest kwestbaren tot ondersteuning van mensen met groeimogelijkheden naar regulier werk. Onze ambitie is iedereen te ondersteunen bij de optimale ontwikkeling bij het beklimmen van deze ladder.”

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
DRIESTROOM: “Diversiteit en inclusie zijn geen illusie”

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op eigen niveau en in eigen tempo. Wim Muilenburg: “Iedereen doet bij ons zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten.”
HOGESCHOOL VAN ARNHEM EN NIJMEGEN: Sociaaleconomische gezondheidsverschillen agenderen en aanpakken

Mensen met een lage opleiding of laag inkomen leven gemiddeld 7 jaar korter en kampen met 15 minder gezonde levensjaren. Met focuspunt Health werken docenten, onderzoekers en studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) samen met onder meer werkgevers/ managers en beleidsmedewerkers én de doelgroep aan bewustwording en oplossingen.
Digital Twin als gamechanger

Het is betrekkelijk nieuwe technologie. Hoewel de software al langer ontwikkeld en gebruikt werd door met name grote concerns, is digital twin nu ook beschikbaar voor kleinere bedrijven in de maakindustrie. Nieuwsgierig? Ga kijken bij Varex Imaging in Doetinchem. Zij zetten samen met de HAN University of Applied Sciences en het Graafschapcollege de deuren open in de Technohub Digital Twin.
Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen als creatieve ideeënmotor

Als mkb’er draait u inmiddels een aantal jaren en u houdt zelfs in coronatijd het hoofd boven water. Toch krijgt u het gevoel dat u niet vooruit komt. Stilstand is achteruitgang, hoort u weleens. Wat moet u doen? Roep de hulp in van Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen: DWAN.
Team Kremer Fit: Hoe reduceer je verzuim tijdens een pandemie?

Een pandemie zoals die afgelopen jaar is uitgebroken maak je niet vaak mee als bedrijf. Het zorgt voor veel onzekerheid en nieuwe uitdagingen waar je op korte termijn op moet inspringen. En wat het effect op lange termijn is moet dan later nog blijken. Maar moeilijke tijden zorgen er ook voor dat nieuwe ontwikkelingen in een stroomversnelling komen. Zo kun je uit een negatieve situatie positieve resultaten halen.
Kiemt is kortste weg naar oplossingen op energie-transitie en circulariteit

Met een relatief klein team werkt Kiemt al jaren aan verduurzaming van Nederland. Circulariteit, CO₂-emissies, energietransitie, biodiversiteit; allemaal onderwerpen die bij Kiemt met regelmaat voorbij komen. Geen grootschalige projecten, maar juist de pioniers, de startups die ondersteuning nodig hebben. In gesprek met Luc Kikkert, sinds 2017 directeur van Kiemt.
Een fabriek bouwen die nog niet bestaat voor olifantsgras

Hebt u wel eens gehoord van miscanthus oftewel olifantsgras? Het gewas kent zeer veel positieve toepassingen,  dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Gelukkig bestaan er pioniers als Fred Hakvoort en Marcel van de Peppel, die blijven prediken wat de waarde is van miscanthus. “We zijn het praten voorbij, het is tijd om te gaan doen”, vindt Fred Hakvoort van Miscancell, het bedrijf dat grondstoffen uit het olifantsgras in de markt zet.
Hotel Haarhuis onderging totale make-over

“Als je zakelijk ergens moet zijn, dan is dit het beste hotel waar je kunt verblijven”, zegt general manager Wouter Dekker niet zonder trots. Hotel Haarhuis in hartje centrum van Arnhem heeft de afgelopen twee jaar een totale make-over ondergaan. Het heeft nu een zeer breed dienstenpakket in een volledig vernieuwd interieur.
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven