This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
PRAAT IN BEGRIJPELIJKE TAAL
De kracht van een pitch + 5 tips voor een aantrekkelijke pitch

Voor Riëtte persoonlijk was pitchen iets vreselijks. Het gevoel dat je opschept over jezelf. Om jezelf in de picture te zetten.

Nu weet ik dat het ook anders kan.
Dat een pitch niet over jezelf gaat maar over je klant.
Over het probleem waar je klant mee rond sjokt.
De besluiteloosheid om wel of niet een oplossing te zoeken en welke persoon dan het beste bij je past.
Omdat pitchen niet over mezelf gaat, maar over mijn klanten, voelt pitchen voor mij nu veel luchtiger.
Met dit inzicht wil Riëtte jou ook inspireren om een pitch te maken.

VERMOGEN VERGROTEN TOT REGIEVOERING EN SAMENWERKING
Regisseren zonder macht in het sociaal domein

Het zal je vast zijn opgevallen dat het woord ‘regisseren’ steeds vaker wordt gebruikt voor de sturende rol van overheden.

Die willen problemen in de samenleving meer-en-meer samen met anderen oplossen. Hoe kan je nu zo’n samenwerkingsverband effectief aansturen zonder zelf de baas te zijn? Dat vereist denken en doen vanuit gelijkwaardigheid. Onze opleiding 'Regisseren zonder macht in het sociaal domein' onder leiding van Duco Bannink en Hans Bosselaar gaat op 30 september weer van start.

ACTIEF OP OVERNAMEPAD
Maandag® Holding maakt overname van Finance detacheerder Quinnoah Consulting B.V. bekend

Maandag® Holding kan hierdoor beter voldoen aan de snel groeiende vraag naar finance professionals zoals CDD analisten, financieel adviseurs en BI analisten. Maandag®, marktleider in het publieke domein, breidt hiermee tevens de dienstverlening weer verder uit naar de commerciële sector.
MOVING YOU FORWARD
Venéco zet volgende stip op de horizon

Na jaren van organische groei en overnames zet ICT-bedrijf Venéco deze maand de volgende toekomstgerichte stap. Eén team, één naam en één heldere boodschap voor de markt: ‘Wij zijn je allround ICT-partner die snappen wat je nodig hebt om je organisatie en je medewerkers vooruit te helpen.’ Samengevat in het nieuwe motto van het bedrijf: ‘Moving you forward’.
VAN ACCELERATOR PROGRAMMA NAAR SAMENWERKING
Sdu en startup Skopos.Ai gaan samen de strijd aan tegen cybercriminaliteit

Sdu en Skopos slaan de handen ineen om te zorgen dat organisaties snel, eenvoudig & aantoonbaar in control zijn van hun cyberrisico’s. Met de 24/7 cybersecurity audit van Skopos.Ai worden dagelijks beveiligingsrisico’s van apparaten, techniek en proces gescand. Door tijdig inzicht te geven, kunnen ransomware en andere aanvallen voorkomen worden.
CREATIVITEIT STAAT AAN HET BEGIN VAN INNOVATIE, FLEXIBILITEIT EN GROEI
Versdenkers opent speelatelier voor creatieve brainstorms in Rotterdam

Creatieve denk- en doe-kracht is dé motor van innovatieve organisaties. Maar dan moet je wel weten hoe creativiteit werkt. Dit creatief vermogen ontginnen én doen ontvlammen, daarvoor kunnen teams vanaf 1 juni terecht in het nieuwe speelatelier van Versdenkers in Rotterdam.
GEWOON: MEEDENKEN EN VOORUIT KIJKEN
Gewoon Accountants zet grote stap vooruit met overname De Man Accountants

De Man Accountants uit Alkmaar is overgenomen door Gewoon Accountants uit IJmuiden en Purmerend. De overname valt samen met de lancering van een volledig nieuwe website en huisstijl van Gewoon.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven