This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer het laatste nieuws uit de regio voor je samengesteld.

Deze keer met onder andere:
  • Verwachting afname personeel
  • PotatoEurope verhuist naar Lelystad
  • Verduurzamen zonder te investeren

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Namens de regiomanager Rico van der Veen: veel leesplezier.
PERSONEEL l ORGANISATIE
Werkgevers verwachten toename omzet, maar afname personeel

Een meerderheid van Nederlandse werkgevers verwacht dat het personeelsbestand kleiner zal worden gedurende het derde kwartaal. Ondanks dat zijn ze over het geheel genomen minder pessimistisch dan in het tweede kwartaal van dit jaar en wordt er zelfs toename van de omzet verwacht.

BEDRIJFSREPORTAGE
PotatoEurope verlaat Emmeloord en gaat naar Lelystad

PotatoEurope wordt niet langer meer in Emmeloord gehouden. Organisator DLG Europe heeft besloten het internationale aardappelevenement te houden bij Wageningen Plant Research in Lelystad.
VEILIGHEID & GEZONDHEID OP DE WERKVLOER
Helaas, we zijn er nog lang niet

Met de recente versoepeling van de coronamaatregelen zien veel mensen het weer wat zonniger in. Dat is mooi natuurlijk, dat we een beetje lijken op te veren, maar: we zijn er nog lang niet.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Verhuur je dak voor zonnepanelen: verduurzamen zonder investeren

Het verduurzamen van je bedrijfspand is financieel gezien een aantrekkelijke keuze. Toch zijn er genoeg redenen om niet zelf te investeren. Het verhuren van je dak om zonnepanelen te laten plaatsen is een goede methode om toch je bedrijfspand te verduurzamen, zonder zelf te hoeven investeren. Sterker nog, je verdient er zelfs aan: we geven je een vergoeding per paneel, per jaar.
 
r.vdveen@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 24
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven