This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Rico van der Veen: veel leesplezier.
VERGADERLOCATIE VOOR HET MKB
Unieke plek om te vergaderen

Midden in de bossen van Zeist dé plek waar topsport en het bedrijfsleven samenkomen. Vergaderen is meer dan het boeken van een vergaderlocatie, meer dan een uurtje praten met elkaar. Op de KNVB Campus zijn alle randvoorwaarden voor de 1,5 meter samenleving aanwezig om een vergadering of zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen.

ZAKELIJKE PRODUCTEN
Zakelijke producten en diensten in jouw regio

De juiste apparatuur voor jouw onderneming vinden en plaatsen, kost veel tijd en kan veel makkelijker dan je denkt. Met een regionale accountmanager biedt de grootste winkelketen voor consumentenelektronica in Europa jou een oplossing op maat.
PERSONEEL l ORGANISATIE
Ondernemers respecteren uitstel stemming FNV over uitwerking pensioenakkoord

Het FNV-ledenparlement heeft vandaag toch nog niet gestemd over de uitwerking van het Pensioenakkoord. In plaats daarvan is de vergadering gebruikt om vragen te beantwoorden over de invulling van het Pensioenakkoord, laat FNV weten.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Bevroren in betalingstermijnen

Factoring is dé vorm om uw onderneming van voldoende werkkapitaal te voorzien, niet met horten en stoten, zoals bij een banklening, maar continu. En dankzij de extra diensten die een aanbieder als Togather er gratis bij levert is factoring nieuwe stijl per saldo ook niet duurder dan de traditionele rekening courant.
Vonhof: 'Snel TNO-onderzoek naar slimmere versoepeling coronamaatregelen

Talloze bedrijven dreigen om te vallen als ‘1,5 meter’ zo rigide de regel blijft. Daarvoor waarschuwt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland vanavond in de RTL-talkshow Beau.
Nog niet toe aan verkoop, maar wel alvast cashen?

Het klinkt misschien a-typisch uit de mond van een bedrijfsovernamespecialist, maar in deze expertcolumn zou ik het graag willen hebben over de groep ondernemers die nog niet toe zijn om hun bedrijf te verkopen.
5 webinar-sessies: 'Vergroot je mentale veerkracht'

13 juli 2020  l  Online

Het programma is ontworpen voor deelnemers die hun ambitie om zich te ontwikkelen 100% serieus nemen. Je gaat op actieve wijze aan de slag met de fundamentals om jezelf doeltreffend verder te ontwikkelen en dus veerkrachtiger te worden.
 
r.vdveen@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 224
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven