This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Wat leuk dat je onze regionale nieuwsbrief van Oost-Nederland weer leest.

Dit keer met o.a. een leuk artikel van Novel-T met 5 tips om in contact te blijven met je klanten in coronatijd. Vion schrijft over hoe je kunt ontwikkelen als organisatie.

Daarnaast hebben we deze week Het Ondernemerspanel die hun standpunten geeft over de 'energiebesparingsplicht'.

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
''IK RIJD VOLLEDIG ELEKTRISCH EN HEB 14 ZONNEPANELEN''
Het ondernemerspanel: houden MKB-bedrijven zich aan de 'energiebesparingsplicht'?

De stelling van deze maand: Dit geldt voor bedrijven die jaarlijks meer dan 25.000 kubieke meter gas verbruiken of 50.000 kilowattuur elektriciteit. Den Haag heeft weer een prachtig pakket aan regels, heffingen en subsidies opgetuigd.

Bedrijven willen hun uitstoot best stevig verlagen, maar op dit moment zijn mkb-bedrijven vooral bezig met overleven in plaats van investeren.

''WIJ HELPEN AL VIJFTIEN JAAR ONDERNEMERS MET ONDERNEMEN IN TWENTE EN DE ACHTERHOEK''
Overleef jij de coronacrisis?

Als ondernemer ben je gewend om met risico’s en tegenslag om te gaan, maar corona is van een andere orde. Jouw bedrijf wordt zwaar op de proef gesteld door de gevolgen van dit virus.

'WIJ ZIJN EEN LERENDE ORGANISATIE, DAT IS ONZE VISIE''
Duurzaam: mensen leren omgaan met veranderingen

Malvern Panalytical is een internationale organisatie met vestigingen, zowel productie- als verkooplocaties, in 30 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Almelo is Global Director of HR Ingrid Kanger verantwoordelijk voor 2200 medewerkers wereldwijd.
''WIJ VINDEN HET BELANGRIJK OM EEN 'EMPLOYER OF CHOICE' TE ZIJN''
Ontwikkelen als organisatie; hoe doe je dat?

Elke ondernemer wil dat zijn organisatie zich blijft ontwikkelen, maar de vraag hoe hij of zij hier precies voor zorgt, is vaak lastiger te beantwoorden.
''WIJ MERKEN EN ONDERVINDEN DAT ONZE NAAM LEEFT IN DE BELEVINGSWERELD VAN ONZE KLANTEN''
Vakkundig opleiden in transport en logistiek

“Vorig jaar bestonden we als BEST Groep vijftien jaar. We hebben inmiddels dan ook een flinke naamsbekendheid. Onze klanten vertellen ons dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening en onze kennis van de markt.”
INVESTEER IN EEN CRM-SYSTEEM
5 Tips om in contact te blijven met je klanten in coronatijd

‘Houd afstand,’ hebben we het afgelopen jaar vaak gehoord. Maar als ondernemer wil je klanten natuurlijk dichtbij je houden. Hoe zorg je ervoor dat klanten zich nog steeds verbonden voelen met je bedrijf?
STEL JE EENS VOOR: EEN GOEDLOPEND BEDRIJF DAT OOK IMPACT MAAKT!
Duurzaam impact maken. Hoe doe jij dat?

Steeds meer ondernemers zien de waarde van betekenisvol ondernemen en kijken naar het grotere belang. Naast winst maken is er meer aandacht voor duurzaamheid, werkgeluk en het creëren van sociaalmaatschappelijke impact. De coronacrisis heeft hieraan een extra impuls gegeven. Maar hoe ga je hier als ondernemer nu mee aan de slag en waar begin je?
DE BEDRIJVENLIJST IS HET RESULTAAT VAN LUISTEREN NAAR DE KLANT
Door samen te werken ontstaan mooie initiatieven

Op de Bedrijvenlijst Nederland kan je een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd.

 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 223
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven