This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Een goede werksfeer met medewerkers die goed in hun vel zitten is van groot belang binnen een organisatie. In deze speciale editie van onze nieuwsbrief lees je allerlei artikelen die de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers of van jou als werkgever bevorderen, nu iedereen weer terug naar kantoor mag. Denk hierbij aan bedrijven die bedrijfsfitness of coaching aanbieden en bedrijven die gezond eten kunnen leveren op kantoor.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide & Marc Faber

EFFECTIEVE LUCHTZUIVERING VOOR ELK BEDRIJF
Minder ziekteverzuim door schone lucht

De lucht die we inademen is één van onze belangrijkste basisbehoeften. Maar helaas is onze lucht niet overal even schoon. Want besmettelijke bacteriën, virussen en schimmels verspreiden zich er makkelijk. Daarnaast kan lucht pollen en stofdeeltjes bevatten die allergische reacties, zoals hooikoorts opwekken. De Airfixr zorgt voor gezonde lucht en bestrijdt deze ziektemakers.
VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN
Ondernemen is topsport. Maar hoe fit ben jij écht?

Je dwingt jezelf om elke week een rondje te rennen, je telefoon staat vol meditatie apps en je hebt onlangs nog een nieuwe Fitbit aangeschaft. Deze vakantie stond vast in het teken van de ‘balans’ en de zelfhulp podcasts hebben je goed op weg geholpen. Lekker bezig! Hoewel ondernemen topsport is, zijn wij benieuwd: hoe fit ben je écht?
BINNEN EEN MINUUT TRAPPEN MEDEWERKERS EEN HEERLIJKE, VERSE SMOOTHIE BIJ ELKAAR
Smakelijk bewegen op de werkvloer

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun leefstijl en voedingspatroon. Toch blijkt de praktijk vaak weerbarstiger; écht gezond bezig zijn is moeilijker dan men denkt. Als werkgever kunt u uw steentje bijdragen door een gezonde werkomgeving aan te bieden. En dat is precies waar het bewegingsconcept van Spootie op inspeelt. Door een zogenaamde smoothiefiets te plaatsen bij bedrijven, worden uw medewerkers gestimuleerd om gezonder te eten en meer te bewegen.
DOE HET ZELF MET DE CURSUS 'VITALITEIT OP DE WERKVLOER'
Aan de slag met vitaliteit op de werkvloer

Gezondheidsbevordering op de werkplek is een actueel thema voor werkgevers. Gezonde medewerkers en verantwoorde keuzes leveren immers veel voordelen op voor zowel werknemer als werkgever. Denk bijvoorbeeld aan stijgende productiviteit, dalende verzuimkosten en de positieve invloed die het op de werksfeer kan hebben.
GOED EN REGELMATIG VENTILEREN HELPT
Schone binnenlucht óók essentieel in het kantoor van de toekomst

Nu steeds meer coronamaatregelen afgeschaft worden, maken facilitair managers de balans op. Hoe wordt er omgegaan met de terugkeer van de medewerkers naar kantoor? Organisaties werken aan scenario’s waarbij hybride het sleutelwoord lijkt te zijn. Dat het kantoor ‘van de toekomst’ een andere functie krijgt bij veel bedrijven staat in ieder geval vast. Hoe gaat dit eruit zien?
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven