This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
MAAK HET VERSCHIL OP EEN OVERSPANNEN ARBEIDSMARKT
Helpt YouTube bij het vinden van personeel?

Nu de arbeidsmarkt erg overspannen is, moeten werkgevers alle zeilen bijzetten om goed personeel te vinden. “Je moet je aanpassen aan de marktomstandigheden”; zegt André Drenth, eigenaar van ProStruct. Bij hoog of laagconjunctuur heb je een uitdaging. Creativiteit in het zoeken naar geschikt personeel is een must! Wanneer je een duidelijk en wervend profiel van de vacature hebt opgesteld, kun je deze via diverse wegen onder de aandacht brengen. Een vacature film blijkt een aanvullend en doeltreffend medium in de zoektocht naar een nieuwe collega!
 
 
GROTER NETWERKBEREIK
Weserve neemt Datacenter Groningen over

Het Hengelose bedrijf Weserve heeft Datacenter Groningen overgenomen en met deze overname breidt ze haar diensten uit met datacenter housing en aanverwante activiteiten. Weserve focust zichzelf al lange tijd op de uitrol van glasvezel- en hostingdiensten.
 
 
INDUSTRIËLE PROCESSEN WORDEN DUURZAMER EN ENERGIEZUINIGER
Ferr-Tech wint WIS Award

Het watertechnologiebedrijf bedrijf Ferr-Tech heeft de WIS Award 2022 gewonnen. Het bedrijf uit Meppel, lid van Water Alliance, won de prijs met het vernieuwende product Ferraat(VI). Mede-eigenaar Judith le Fèvre nam de glazen waterdruppelbokaal in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Cees Buisman. De prijs werd binnengesleept na een spannende finale tijdens de European Water Technology Week (EWTW).
 
LICHTJESROUTE IN DE BINNENSTAD
Vierdaags jubileumfeest De Nieuwe Kolk in Assen

Al tien jaar komen particuliere en zakelijke bezoekers naar  De Nieuwe Kolk. Om te werken en leren, voor ontmoeting en ontspanning, kennis en informatie of om te netwerken. Met duizenden activiteiten, filmvertoningen, voorstellingen, lessen, cursussen, congressen en evenementen kolkt het al jaren in het gebouw.
 
 
ZELF SAMENSTELLEN OF STANDAARDPAKKETTEN
Het hele jaar door kerst

Vrachtauto’s komen en gaan, het is druk, de telefoon gaat constant en we zijn met vier extra fulltime seizoenskrachten aan het werk. Het is kersttijd en dat betekent gezellige drukte, uitpakken, inpakken, dozen vouwen, vrachtauto’s die geladen en gelost worden… Kerst is begonnen en daarmee ook de drukte bij Arnauld Geschenken! En dat is maar goed ook: het hele jaar zijn we hard aan het werk om een mooie kersttijd te draaien.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven