This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
Januari 2021
Beste %FIRSTNAME%,

Vorig jaar zijn we gestart met onze digitale nieuwsbrief. Al snel merkten we aan de vele positieve reacties dat dit initiatief erg werd gewaardeerd. We zullen u dus ook in 2021 via Opslagwereld informeren over allerlei ontwikkelingen binnen de opslag- en verhuismarkt. Maar, als u meer wilt weten over een bepaald onderwerp of andere suggesties voor ons heeft, vul dan vooral even onze ultrakorte poll in. Veel leesplezier!
Waarom de self storage markt blijft groeien
Bron: CNBC
We willen u graag attenderen op een interessante video op de website van CNBC. ‘How self storage companies make billions’. Binnen tien minuten bent u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op de Amerikaanse self storage markt, die vaak aanwijzingen zijn voor de toekomstige ontwikkelingen in Europa. Lees verder voor onze samenvatting of het bekijken van de video.
Hoe haalbaar is een nieuwe opslaglocatie?
Als er een self-storage zeepkist bestond, zouden we erop willen springen en uitroepen: “Als u zich op de self-storage markt wilt begeven of denkt aan uitbreiding; begin met een haalbaarheidsonderzoek!"

U wilt immers (flink) gaan investeren, dan loont het natuurlijk wel de moeite dat u vooraf een goede inschatting kunt maken of deze investering rendabel zal blijken te zijn.
Self storage door COVID-19 interessant voor investeerders
Investeerders met diepe zakken laten steeds meer hun oog op de Amerikaanse self storage branche vallen. Zo is de Blackstone Group flink op het overnamepad. Recentelijk is Simply Storage voor een bedrag van maar liefst 1,2 miljard dollar overgenomen. De reden van de overname is de voortdurende coronapandemie.
Oplevering compleet Storage Park Opslagbox Zutphen
Vorig jaar hebben wij bij Opslagbox Zutphen een aantal Z-Boxen mogen plaatsen. Dat is zeer goed bevallen. Na een proefperiode heeft Opslagbox Zutphen daarom besloten om een volledig Storage Park door ons te laten realiseren.

De klanten kunnen nu kiezen uit maar liefst 43 weerbestendige buitenunits in diverse afmetingen. De containers zijn dusdanig neergezet dat ze het park op een natuurlijke manier al bijna volledig afsluiten. Er was slechts een toegangshek nodig.
Als het niet over de grond kan, dan maar door de lucht. Omdat de gewenste plek bij deze klant niet goed bereikbaar was, gingen de laatste meters van deze opslagcontainer door de lucht voordat deze op de juiste plaats kon worden neergezet.

Ingewikkeld? Nee hoor. In een straal van 150 kilometer rondom Deventer zijn we in staat om met een geïntegreerde kraan op een vrachtwagen maximaal 2 containers te plaatsen tot maar liefst 14 meter van de openbare weg. Obstakels als een hoog hek of goederenopslag vormen op deze manier geen enkele belemmering om uw Z-Boxen op die plek te krijgen die u in gedachten had.

U heeft een locatie beschikbaar voor Z-Boxen maar twijfelt nog omdat plaatsing van containers lastig lijkt? We vinden ongetwijfeld een oplossing...

Poll: Waar wilt u meer over lezen dit jaar?
In onze nieuwsbrief besteden we aandacht aan zoveel mogelijk aspecten van de self storage wereld. In dat kader willen wij u de vraag stellen: Waar zou u dit jaar meer over willen lezen? Laat het weten via onderstaande poll die bestaat uit slechts één vraag. Uiteraard kunt u meerdere opties kiezen. In de volgende Opslagwereld komen wij op de uitkomsten terug. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Ik wil graag meer lezen over…
Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.